Formulaction webinar - Akkumulátorok: A teljesítmény és a gyártási költségek optimalizálása

Manapság az energiatároló rendszerek, például az akkumulátorok a bolygó jövőjének kulcsfontosságú tétjei. A tartós, hatékony akkumulátorok fejlesztése során kevesebb erőforrást és fenntarthatóbb nyersanyagokat kell használni.

Optimalizálni kell az akkumulátor jellemzőit és a gyártást, hogy elérhetőek legyenek az alábbi nagyon konkrét célok:

1) A teljesítmény javítása: az akkumulátor jellemzői és a gyártás optimalizálása jobb teljesítményt eredményez az akkumulátor energiasűrűsége, teljesítménye és ciklus-stabilitása terén. Hatékonyabbá, megbízhatóbbá és költséghatékonyabbá teszi az akkumulátort.

2) A költségek csökkentése: a hatékony akkumulátorgyártási folyamat csökkenti a gyártási költségeket azáltal, hogy javítja a termelés hatékonyságát és csökkenti a hulladék mennyiségét. Megfizethetőbbé teszi az akkumulátorokat a fogyasztók számára, és felgyorsítja az energiatárolási technológiák alkalmazását.

3) A biztonság növelése: az akkumulátor tervezésének és gyártásának javítása fejleszti a biztonságot azáltal, hogy csökkenti a túlmelegedések, rövidzárlatok és egyéb biztonsági veszélyek kockázatát. Megakadályozza az akkumulátorok kigyulladását és robbanását, amelyek veszélyesek és költségesek lehetnek.

4) Végül és nem utolsósorban: a tisztább, fenntarthatóbb akkumulátorok kifejlesztése kevesebb nem megújuló erőforrás felhasználásával és kevesebb hulladéktermeléssel csökkenti az ilyen termelés környezeti hatását. Az akkumulátorok gyártása és ártalmatlanítása kulcsfontosságú lépések a jövőbeli iparági igények szempontjából.

Csatlakozzon hozzánk erre a webinárra, és fedezze fel a CURINSCAN EXPERT-et, a kikeményedési és szárítási folyamatelemző készüléket.

Regisztráljon az április 27-i eseményre (9:30 - 10:00) itt.